OctoPOS

OctoPOS MED voor de zorg !!!

Opleiding

Profiteer direct optimaal van alle mogelijkheden en voordelen van uw nieuwe kassa systeem. En zorg dat uw medewerkers dat ook doen.

Volledig online

Het unieke, online karakter van OctoPOS helpt om uw medewerkers snel en eenvoudig bekend te maken met het systeem. Trainingen worden online verzorgd. Direct op de kassa in de winkel, of thuis in de avonduren op de eigen PC.

Opleidingsplan

Voor de implementatie van OctoPOS maken we samen met u een opleidingsplan. Met een op maat gesneden opleiding en handleiding. U bent snel operationeel en beschikt over opleidingsmateriaal dat u ook voor nieuwe medewerkers kunt gebruiken. Een waardevolle investering voor uw mensen en uzelf!

Ondersteuning

Kostenbesparing, efficiency en commerciƫle slagkracht. We hoeven u als retailer het belang hiervan niet uit te leggen. Een goede ICT-ondersteuning, afgestemd op uw branche, is essentieel. OctoPOS biedt die ondersteuning en zorgt dat uw verkoopproces optimaal functioneert. En de aanvullende dienstverlening van Desyde Retail neemt u nog meer werk uit handen.

Diensten

Kies nu voor het Point of Sale systeem van de toekomst

Neem contact op

De online Point of Sale oplossing