OctoPOS

OctoPOS MED voor de zorg !!!

Huisartsenpraktijk Dronrijp kiest voor OctoPOS MED

Bij de apotheekhoudende huisartsen in Dronrijp is OctoPOS MED geïmplementeerd voor het afrekenen van facturen en het registreren van de kasstroom. Door OctoPOS te integreren met Twinfield en Promedico wordt een flinke stap gemaakt in efficiëntie. Wilt u als apotheekhoudende huisarts ook uw tijd beter besteden. Kies dan voor OctoPOS MED!

Geplaatst op: 4 juli 2019 onder: Releasenotes

Goed en Gebruikt Goes start in de nieuwe winkel met OctoPOS

Kringloopwinkel Goed en Gebruikt in Goes is verhuisd naar een nieuwe, grotere locatie en start in de nieuwe winkel met 2 OctoPOS kassa’s, waarvan er 1 alleen pinbetalingen accepteert.

OctoPOS wordt voor Goed en Gebruikt gekoppeld aan SnelStart.

Geplaatst op: 5 juni 2019 onder: Releasenotes

Ook HAP Schoonoord naar OctoPOS MED

De apotheekhoudende huisartsenpraktijk Schoonoord is live met OctoPOS MED. OctoPOS is geïnstalleerd op de PC bij de balie. Aan de PC is een Worldline Yomani betaalterminal gekoppeld voor de pinbetalingen. Iedere nacht worden de betaalde facturen verwerkt en de complete kasstroom geboekt in Twinfield. Een enorme verlichting van de administratieve last!

Geplaatst op: 9 mei 2019 onder: Nieuwe Klant,OctoPOS in de Zorg

OctoPOS officieel gecertificeerd voor SnelStart

De koppeling tussen OctoPOS en de online versie van SnelStart is goedgekeurd. Desyde Retail mag zich officieel softwarepartner van SnelStart noemen.

Net als de integratie met de boekhouding van Twinfield, Exact en Afas voorziet de koppeling met SnelStart o.a. in het boeken van de omzet en de kasstroom. Dit alles volledig automatisch via webservices. De administratie is iedere dag up-to-date.

Meer weten over SnelStart? Ga naar www.snelstart.nl/gratis-proberen

Geplaatst op: 3 mei 2019 onder: Functionaliteit,OctoPOS in Retail

OctoPOS MED voor de huisartsen in Koudum en Wijckel

De apotheekhoudende huisartsenpraktijk van Koudum en Wijckel in zuidwest Friesland kiest voor OctoPOS MED. Door de kassa te koppelen aan de administratie in Twinfield wordt een flinke stap gemaakt in efficiëntie, krijgt men meer grip op de kasstroom en beter inzicht in de debiteurenstand.

Geplaatst op: 19 april 2019 onder: Releasenotes

De online Point of Sale oplossing