OctoPOS

OctoPOS MED voor de zorg !!!

OctoPOS gaat opnieuw de berg op voor Alpe d’HuZes!

Vanaf 2013 heeft OctoPOS ieder jaar Alpe d’Huez beklommen op de helm van Gerard Koelink en zijn teamgenoten van Chalet.nl Wintersport. Ook in 2018 zal OctoPOS weer deelnemen aan Alpe d’HuZes en zo veel mogelijk geld ophalen dat door het KWF kan worden gebruikt in de strijd tegen Kanker. Wil je OctoPOS steunen? Dat kan via de deelnemerspagina van Gerard Koelink: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/gerardkoelink .

Ieder bedrag is welkom en gaat rechtstreeks naar het Kankeronderzoek.

Geplaatst op: 1 maart 2018 onder: Sponsoring

De Beverwijkse Bazaar stapt over op OctoPOS

De Beverwijkse Bazaar werkt vanaf 1 januari 2018 met OctoPOS van Desyde Retail. In het marktkantoor worden de verhuurde objecten afgerekend via OctoPOS. OctoPOS haalt de openstaande facturen op uit Afas Profit en boekt de betalingen op de betreffende factuur. Op deze manier zijn de kasstroom en de debiteurenlijst direct bijgewerkt. Meer weten over de koppelingen tussen OctoPOS en Afas? Neem contact op met Desyde Retail.

Geplaatst op: 17 januari 2018 onder: Releasenotes

Weer 2 huisartsen voor OctoPOS MED!

Deze week zijn weer 2 apotheekhoudende huisartsen aangesloten op OctoPOS MED. Medisch Centrum Garderen en Praktijk Bouman in Groot-Ammers gebruiken het kassasysteem van Desyde Retail om de kasstroom in de apotheek eenvoudiger en efficiënter te kunnen registreren. Via de online  koppeling met Twinfield is de kas iedere dag geheel bijgewerkt en is er optimaal inzicht in de openstaande rekeningen.

Geplaatst op: 20 december 2017 onder: Releasenotes

OctoPOS klaar voor de nieuwe VVV Cadeaukaart

De nieuwe VVV cadeaukaart is een oplaadbare kaart, die geactiveerd wordt door de kaart via OctoPOS te verkopen en er een bedrag op te zetten. De kaart kan vervolgens gebruikt worden als betaalmiddel in iedere winkel, die VVV cadeaubonnen accepteert.

Bij een betaling met de VVV cadeaukaart controleert OctoPOS het saldo van de kaart en gebruikt het bedrag voor het betalen van de aankoop. Als het saldo hoger is dan de waarde van de aankoop, blijft het restantbedrag op de kaart staan. Dit bedrag kan gebruikt worden voor een volgende aankoop.

Wilt u ook de VVV cadeaukaart accepteren? Stuur een e-mail naar info@desyderetail.nl voor meer informatie.

Op www.vvv.nl leest u meer over de VVV cadeaubon.

Geplaatst op: 15 november 2017 onder: Functionaliteit,OctoPOS in Retail

Dorcas met OctoPOS nu ook in Genemuiden, Rijssen, Hoorn, Sneek en Nijverdal

Dorcas zet in een hoog tempo de bestaande winkels over naar OctoPOS. OctoPOS geeft Dorcas sneller en beter inzicht in de omzet, kasstroom, bezoekersaantallen enz. Waar voorheen pas aan het eind van de maand de cijfers duidelijk werden is nu direct iedere dag duidelijk hoe iedere winkel heeft gedraaid. OctoPOS is voor Dorcas gekoppeld aan Twinfield.

Geplaatst op: 8 november 2017 onder: Klantinformatie,OctoPOS in de Kringloop

De online Point of Sale oplossing