OctoPOS

OctoPOS MED voor de zorg !!!

Dorcas Winkel Heiloo van start met OctoPOS

De bestaande Dorcas Winkel in Heiloo is voorzien van 2 OctoPOS kassa’s om de grote stroom klanten in goede banen te leiden. OctoPOS is gekoppeld aan de Twinfield boekhouding. Dagelijks worden omzet en kasstroom automatisch geboekt in de administratie.

Geplaatst op: 4 september 2019 onder: Nieuwe Klant,OctoPOS in de Kringloop

Woord en Daad opent in Lisse

Woord en Daad verbindt mensen wereldwijd om te werken aan een menswaardig bestaan voor iedereen. Voor deze activiteiten is geld nodig, wat onder andere wordt bijeengebracht door de kringloopwinkels. De winkelautomatisering van de 23 kringloopwinkels wordt verzorgd door Desyde Retail met het kassasysteem OctoPOS. De kassa zorgt ervoor dat verkopen en betalingen snel en efficiënt verlopen en automatisch worden geboekt in de Afas Profit administratie.

Geplaatst op: 25 juli 2019 onder: OctoPOS in de Kringloop,OctoPOS in Retail

Oud-Alblas en Grijpskerke aan de slag met OctoPOS MED

De huisartsenpraktijken in Oud-Alblas en Grijpskerke gebruiken OctoPOS MED voor het afhandelen van de betalingen in de apotheek. Facturen en handverkopen worden snel en efficiënt betaald. Omzet en kasstroom worden automatisch geboekt in de Twinfield administratie. OctoPOS MED ontzorgt de huisarts! 

Geplaatst op: 25 juli 2019 onder: Nieuwe Klant,OctoPOS in de Zorg

Huisartsenpraktijk Dronrijp kiest voor OctoPOS MED

Bij de apotheekhoudende huisartsen in Dronrijp is OctoPOS MED geïmplementeerd voor het afrekenen van facturen en het registreren van de kasstroom. Door OctoPOS te integreren met Twinfield en Promedico wordt een flinke stap gemaakt in efficiëntie. Wilt u als apotheekhoudende huisarts ook uw tijd beter besteden? Kies dan voor OctoPOS MED!

Geplaatst op: 4 juli 2019 onder: Releasenotes

Goed en Gebruikt Goes start in de nieuwe winkel met OctoPOS

Kringloopwinkel Goed en Gebruikt in Goes is verhuisd naar een nieuwe, grotere locatie en start in de nieuwe winkel met 2 OctoPOS kassa’s, waarvan er 1 alleen pinbetalingen accepteert.

OctoPOS wordt voor Goed en Gebruikt gekoppeld aan SnelStart.

Geplaatst op: 5 juni 2019 onder: Releasenotes

De online Point of Sale oplossing