OctoPOS

OctoPOS MED voor AHAP

OctoPOS gaat verhuizen!

Begin januari 2020 verhuist OctoPOS naar Hilversum. Het nieuwe adres is: Verlengde Zuiderloswal 4, 1216 BX Hilversum.

Het telefoonnummer wijzigt niet. De eerste dagen van het nieuwe jaar zullen we minder goed bereikbaar zijn in verband met de verhuizing. Daarna kunt u weer als vanouds op ons rekenen en bent u van harte welkom op onze nieuwe werkplek.

Geplaatst op: 18 december 2019 onder: Klantinformatie

Aquariumhuis Parva kiest voor OctoPOS

Aquariumhuis Parva is een relatie van Van der Meer Diertotaal Groothandel, een groothandel in dierbenodigdheden. OctoPOS wisselt gegevens uit met de systemen van VDM, waardoor dierenwinkels weinig tijd hoeven te besteden aan assortimentsbeheer e.d.  Een reden voor Aquariumhuis Parva om voor OctoPOS van Desyde Retail te kiezen.

Geplaatst op: 20 november 2019 onder: Nieuwe Klant,OctoPOS in Retail

10store accepteert de VVV cadeaukaart

10store accepteert vanaf 1 november de VVV cadeaukaart in haar winkels in Dokkum, Hoogkerk, Musselkanaal, Slagharen en Beilen. In OctoPOS wordt online het saldo gecontroleerd en wordt digitaal betaald met de VVV cadeaukaart. Voor 10store betekent de online afhandeling een snellere afhandeling van de betaling in de winkel en een grote stap in efficiëntie in de administratie.   

Geplaatst op: 30 oktober 2019 onder: Functionaliteit,OctoPOS in Retail

Nieuwe Woord en Daad winkels in Nieuwerkerk en Oud-Beijerland

Woord en Daad opent 2 nieuwe kringloopwinkels in Nieuwerkerk en Oud-Beijerland. De Woord en Daad winkels worden gerund door vrijwilligers. De opbrengst van de winkels wordt ingezet voor duurzame verandering voor mensen in armoede. OctoPOS helpt Woord en Daad met een efficiënte afhandeling in de winkel en een automatische doorboeking van omzet en kasstroom naar Afas.

Geplaatst op: 16 oktober 2019 onder: Nieuwe Klant,OctoPOS in de Kringloop

OctoPOS MED voor Frederiksoord

Huisartsenpraktijk Frederiksoord had van andere praktijken goede verhalen gehoord over OctoPOS MED, het kassasysteem voor apotheekhoudende huisartspraktijken, die met Twinfield en Promedico werken. Een grote stap in efficiëntie, dat wilden ze ook graag!

Met OctoPOS MED kunnen betalingen aan de balie eenvoudig en snel worden afgehandeld. OctoPOS zorgt voor een sluitende kas- en debiteurenadministratie, die iedere dag up-to-date is. En dat geheel automatisch! 

Geplaatst op: 25 september 2019 onder: Nieuwe Klant,OctoPOS in de Zorg

De online Point of Sale oplossing