OctoPOS

OctoPOS MED voor de zorg !!!

OctoPOS: het ideale Point of Sale systeem

OctoPOS is een gebruiksvriendelijk kassasysteem dat u veel tijd, geld en moeite bespaart. En de OctoPOS kassasoftware levert u meer inzicht en efficiëntie. OctoPOS is volledig webbased en is inzetbaar op ieder afrekenpunt. Dus niet alleen in winkels, maar ook bij afhaalbalie’s, zorginstellingen en garagebedrijven. De OctoPOS kassa legt perfect vast wat er is verkocht, tegen welke prijs en hoe er is betaald. Contant, per PIN of creditcard, met cadeaubonnen of waardecheques, OctoPOS registreert het feilloos en sluist de informatie direct door naar uw boekhouding in Twinfield, AFAS, Exact of eAccounting. Minder handelingen en minder fouten. De winst is voor u!

Cloud applicatie

OctoPOS is een Cloud applicatie. De software draait op een centrale server en de database staat op een veilige plek. Geen applicatiesoftware en geen database op de kassa in de winkel. Alles wat u nodig heeft staat in een afgeschermde omgeving en wordt via internet gebruikt. De kassa’s in uw winkels kunnen zeer eenvoudig worden uitgerust en zijn dus goedkoop in aanschaf en onderhoud.

Alle gegevens centraal

Het feit dat alle gegevens centraal en online zijn opgeslagen en automatisch worden veiliggesteld, betekent dat u ze niet verliest bij calamiteiten op een locatie. Wel zo prettig!

Wat kunt u met OctoPOS doen? Bekijk de functies

De online Point of Sale oplossing