OctoPOS

OctoPOS MED voor de zorg !!!

Extra functies

Het OctoPOS kassasysteem is gebaseerd op eenvoud en beheersbaarheid. Daarom kent het systeem geen woud aan modules, maar biedt het gewoon alles wat u verwacht van een moderne kassa. Via instellingen worden de functies, die u niet gebruikt, uit gezet, waardoor de gebruiker alleen ziet wat van belang is.

OctoPOS Mobile

Om de logistiek te stroomlijnen laten steeds meer retailers goederen rechtstreeks in de winkel afleveren. Het filiaal boekt de voorraad in, waarna het product direct beschikbaar is voor verkoop. Om dit proces snel en eenvoudig te laten verlopen is OctoPOS Mobile ontwikkeld. OctoPOS Mobile wordt geïnstalleerd op een handterminal en zorgt voor een efficiënte afhandeling van goederenontvangst, interfiliaalverkeer en inventarisatie.

Altijd zicht op uw voorraden

Via het netwerk wordt de informatie direct doorgesluisd naar het achterliggende voorraadsysteem. De beschikbare voorraad in uw ERP en in de webshop is altijd up-to-date dankzij OctoPOS Mobile.

OctoPOS Etiket

Informatie over het product is van groot belang voor de consument. Wat is het en wat kost het? Om de juiste prijs op het product te tonen is OctoPOS etiket ontwikkeld. U koppelt een labelprinter aan de kassa (of in het netwerk) en drukt vanuit het OctoPOS kassasysteem voor ieder product het gewenste etiket af. De lay-out van het prijslabel of van de schapkaart bepaalt u zelf in OctoPOS. Heeft u meerdere soorten prijsetiketten? Geen probleem, OctoPOS kan ze allemaal aan.

Altijd de juiste prijs

Het maakt voor OctoPOS niet uit welke labelprinter wordt gebruikt. Als er een driver beschikbaar is en de printer benaderd kan worden vanuit OctoPOS, kan altijd een etiket geprint worden. Wilt u een goede en degelijke labelprinter voor een redelijke prijs? Kijk dan eens naar de Citizen CL-S521.

De online Point of Sale oplossing