OctoPOS

OctoPOS MED voor de zorg !!!

Voordelen van OctoPOS

Koppeling met de boekhouding

OctoPOS stuurt dagelijks de journaalposten van de kasstroom en de omzet volledig automatisch naar uw boekhouding. Eenmalig worden de grootboekrekeningen voor omzet en betaalmiddelen gekoppeld en de rest gaat vanzelf. OctoPOS heeft koppelingen op basis van webservices met Twinfield, Exact en AFAS.

Snelle Roll-Out

U hoeft geen software op het kassasysteem te installeren. Op locatie is het plug-and-play. Dit bespaart tijd en geld.

Service is goedkoop en simpel

Door de eenvoud van de apparaten is de kans op een storing klein. Is er toch iets stuk? Een belletje naar ons support team is meestal voldoende. En indien nodig komen we langs. Op het kassasysteem hoeft na een storing geen applicatiesoftware ge√Įnstalleerd te worden. Vervanging van het onderdeel met de storing is voldoende. Dit kan in veel gevallen direct plaatsvinden.

Online en realtime

Zowel in de winkel als op uw hoofdkantoor kunt u online, realtime informatie inzien. Elke transactie is direct op uw hoofdkantoor beschikbaar. En elke wijziging in voorraad of prijs direct in de winkel.

Perfect voor webshops

Voorkom negatieve reviews! Realtime inzicht in voorraden maakt OctoPOS bijzonder geschikt voor integratie met webshops. Wijzigingen worden direct doorgevoerd zodat u klanten altijd kunt informeren over de voorradigheid of levertijd van een product.

Uw eigen look and feel

Uw eigen huisstijl, doorgevoerd tot en met het kassa systeem, dat is pas oog voor detail. De gebruikersinterface van OctoPOS is snel en eenvoudig aan te passen in uw eigen stijl.

Gebruiksvriendelijk

De gebruikersinterface is zeer eenvoudig. Hierdoor is een minimum aan opleiding nodig. De opleiding kan bovendien via online leermodules gevolgd worden.

Lage investering

U kunt kiezen voor een eenmalige investering plus jaarlijks onderhoud, maar ook voor een bepaald maandbedrag per filiaal. Voor welke constructie u ook kiest, de kosten voor OctoPOS zijn altijd laag.

Wat kunt u met OctoPOS doen? Bekijk de functies

De online Point of Sale oplossing