OctoPOS

Voordelen van OctoPOS

Koppeling met de boekhouding

OctoPOS stuurt dagelijks de journaalposten van de kasstroom en de omzet volledig automatisch naar uw boekhouding. Eenmalig worden de grootboekrekeningen voor omzet en betaalmiddelen gekoppeld en de rest gaat vanzelf. OctoPOS heeft koppelingen op basis van webservices met Twinfield, Exact, SnelStart en AFAS. Snel en efficiënt.

Snelle Roll-Out

Er staat geen applicatiesoftware op het kassasysteem. Op locatie is het plug-and-play. Dit bespaart tijd en geld. Snel en efficiënt.

Service is goedkoop en simpel

Door de eenvoud van de apparaten is de kans op een storing klein. Is er toch iets stuk? Een belletje naar ons support team is meestal voldoende. En indien nodig komen we langs. Op het kassasysteem hoeft na een storing geen applicatiesoftware geïnstalleerd te worden. Vervanging van het onderdeel met de storing is voldoende. Dit kan in veel gevallen direct plaatsvinden. Snel en efficiënt.

Online en realtime

Zowel in de winkel als op uw hoofdkantoor kunt u online, realtime informatie inzien. Elke transactie is direct op uw hoofdkantoor beschikbaar. En elke wijziging in voorraad of prijs direct in de winkel. Snel en efficiënt.

Perfect voor webshops

Voorkom negatieve reviews! Realtime inzicht in voorraden maakt OctoPOS bijzonder geschikt voor integratie met een webshop. Bijvoorbeeld een CVV Shop. Wijzigingen worden direct uitgewisseld tussen de kassa en de webwinkel, zodat u klanten altijd kunt informeren over de voorradigheid of levertijd van een product. Snel en efficiënt.

Gebruiksvriendelijk

De gebruikersinterface is zeer eenvoudig. Hierdoor is een minimum aan opleiding nodig. De opleiding kan bovendien een online op de eigen omgeving gevolgd worden. Als je wilt in je eigen tijd….. Snel en efficiënt.

Lage investering

Het gebruiksrecht van OctoPOS wordt doorberekend tegen een vast bedrag per kassa per maand. Je weet precies waar je aan toe bent.

Wat kunt u met OctoPOS doen? Bekijk de functies

De online Point of Sale oplossing