OctoPOS

Voordelen van OctoPOS

Pragmatische aanpak

Onze klanten komen uit diverse branches en hebben behoefte aan een partner, die ze helpt bij hun automatiseringsvraagstuk. Onze diensten gaan verder dan een doos naar binnen schuiven. Met een pragmatische aanpak bieden we je een oplossing die past bij jouw omgeving, aansluit op jouw wensen en de administratieve last verlicht op de boekhouding. Door laagdrempelig te zijn hebben we regelmatig contact met onze klanten en staan we open voor verbeteringen en toevoegingen. Onze klanten denken met ons mee en wij met hun. Op die manier investeren we in onze gezamenlijke toekomst.

Koppeling met de boekhouding

OctoPOS stuurt dagelijks de journaalposten van de kasstroom en de omzet volledig automatisch naar uw boekhouding. Eenmalig wordt het rekeningschema van de administratie gekoppeld aan OctoPOS. Daarna loopt de uitwisseling automatisch. OctoPOS heeft koppelingen op basis van webservices met Twinfield, Exact, SnelStart en AFAS. Snel, efficiënt en volledig automatisch.

Gebruiksvriendelijk

De gebruikersinterface is vriendelijk en de bediening is eenvoudig. De medewerker ziet alleen de functies die voor hem of haar van belang zijn. Zo maken we een kassa, die afgestemd is op jouw wensen en eenvoudig bediend kan worden door iedere medewerker. Er is geen uitgebreide opleiding nodig. De opleiding kan bovendien online op de eigen omgeving gevolgd worden.

Lage investering

OctoPOS bieden we aan als SaaS oplossing, wat inhoudt dat je een vast bedrag per maand betaald voor het gebruiksrecht, de hosting, de ondersteuning tijdens kantooruren, updates van de software en back-up van de omgeving. Een eigen server is niet nodig, een werkplek met toegang tot internet is voldoende om OctoPOS te kunnen gebruiken.

OctoPOS staat op servers van OctoPOS B.V. in een beveiligd hosting center in Nederland. De servers worden onderhouden in samenwerking met een partner waarmee we een jarenlange relatie en een prima  afstemming hebben. Door het onderhoud en de updates goed te plannen kunnen we je een optimale beschikbaarheid garanderen.

Wat kunt u met OctoPOS doen? Bekijk de functies

De online Point of Sale oplossing