OctoPOS

Opleiding

Profiteer direct optimaal van alle mogelijkheden en voordelen van het nieuwe kassa systeem. En zorg dat de medewerkers dat ook doen door een gerichte opleiding met tips en tricks.

Volledig online

Het unieke, online karakter van OctoPOS helpt om uw medewerkers snel en eenvoudig bekend te maken met het systeem. Trainingen worden online verzorgd. Direct op de kassa in de winkel, of thuis in de avonduren op de eigen PC.

Opleidingsplan

Voor de implementatie van OctoPOS maken we samen een opleidingsplan. Met een op maat gesneden opleiding en handleiding. De winkel is snel operationeel en beschikt over opleidingsmateriaal dat ook voor nieuwe medewerkers gebruikt kan worden. Een waardevolle investering voor jou en jouw medewerkers!

Ondersteuning

Kostenbesparing, efficiency en commerciële slagkracht. We hoeven een  retailer het belang hiervan niet uit te leggen. Een goede ICT-ondersteuning, afgestemd op uw branche, is essentieel. OctoPOS biedt die ondersteuning en zorgt dat het verkoopproces optimaal functioneert. De aanvullende dienstverlening van OctoPOS B.V. neemt je werk uit handen.

De online Point of Sale oplossing