OctoPOS

Woord en Daad winkel Krimpenerwaard open!

Op donderdag 16 juli gaat de nieuwe Woord en Daad winkel in Krimpen aan de Lek open. Aan de Tiendweg is een grote bedrijfshal omgebouwd tot winkel en gevuld met tweedehands artikelen. De medewerkers zijn klaar om je te ontvangen en om af te rekenen met OctoPOS. OctoPOS is voor Woord en Daad gekoppeld aan Afas Profit.

Geplaatst op: 15 juli 2020 onder: Nieuwe Klant,OctoPOS in de Kringloop

Huisartsenpraktijk Havelte van start met OctoPOS MED

De huisartsenpraktijk in Havelte kiest voor efficiëntie met OctoPOS MED. Minder kasverschillen en een lagere administratieve belasting. Iedere dag een bijgewerkte debiteurenlijst en inzicht in de openstaande posten. Met OctoPOS MED kost het geen moeite, de software verdient zichzelf in no-time terug!

Geplaatst op: 3 juli 2020 onder: Nieuwe Klant,OctoPOS in de Zorg

Weer 4 Dorcas Winkels naar OctoPOS

De Dorcas Winkels in Doetinchem, Aalten, Den Burg en Nijkerk hebben nu ook een OctoPOS kassa op de balie staan. Alle Dorcas winkels zijn na Corona langzamerhand weer opgestart. Een mooi moment om te starten met een nieuwe kassa en een koppeling aan Twinfield. De opbrengst van de Dorcas kringloopwinkels gaat naar projecten voor de allerarmsten. Dus kom eens kijken bij een Dorcas winkel!

Geplaatst op: 25 juni 2020 onder: Nieuwe Klant,OctoPOS in de Kringloop

Ook Veere kiest voor OctoPOS MED

Huisartsenpraktijk Veere gaat aan de slag met OctoPOS MED. OctoPOS vult het gaatje op tussen Promedico VDF en Twinfield en zorgt voor een efficiënte afhandeling van de betalingen aan de balie. Iedere dag een bijgewerkte debiteurenlijst voor deze apotheekhoudende huisarts!

Geplaatst op: 5 juni 2020 onder: Nieuwe Klant,OctoPOS in de Zorg

Het Oesdom en OctoPOS

Onze Lieve Vrouw ter Nood te Heiloo in Noord-Holland is de grootste Mariale bedevaartplaats in Nederland. De geschiedenis van het Heiligdom gaat terug tot het eind van de 14e eeuw. Het Oesdom is een plek in het park van het Heiligdom waar je kunt genieten van een hapje en een drankje, en bijzondere cadeautjes kunt kopen.

OctoPOS is speciaal ingericht voor het Oesdom en zorgt dat de verkopen en betalingen soepel worden geregistreerd. Voor het Oesdom is OctoPOS gekoppeld aan Exact Online.

Geplaatst op: 27 mei 2020 onder: Releasenotes

De online Point of Sale oplossing