OctoPOS

Extra functies

Het OctoPOS kassasysteem is gebaseerd op eenvoud en beheersbaarheid. Er is geen woud aan modules, je krijgt alles wat je verwacht van een moderne kassa. Via instellingen worden de functies aan of uit gezet. Een medewerker is gekoppeld aan een autorisatieniveau en ziet alleen de mogelijkheden die voor hem of haar van belang zijn.

OctoPOS Mobile

Om de logistiek te stroomlijnen laten steeds meer retailers goederen rechtstreeks in de winkel afleveren. Het filiaal boekt de voorraad in, waarna het product direct beschikbaar is voor verkoop. Om dit proces snel en eenvoudig te laten verlopen is OctoPOS Mobile ontwikkeld. OctoPOS Mobile draait op een handterminal en zorgt voor een efficiƫnte afhandeling van goederenontvangst, interfiliaalverkeer en inventarisatie.

OctoPOS Etiket

Informatie over het product is van groot belang voor de consument. Wat is het en wat kost het? Om de juiste prijs op het product te tonen is OctoPOS etiket ontwikkeld. Je koppelt een labelprinter aan de kassa (of in het netwerk) en drukt vanuit het OctoPOS kassasysteem voor ieder product het gewenste etiket af. De lay-out van het prijslabel of van de schapkaart bepaalt u zelf. Heb je meerdere soorten prijsetiketten? Geen probleem, OctoPOS kan ze allemaal aan.

Altijd de juiste prijs

Het maakt voor OctoPOS niet uit welk merk en type labelprinter wordt gebruikt. Als er een driver beschikbaar is en de printer benaderd kan worden vanuit OctoPOS, kan een etiket geprint worden. Wil je een goede en degelijke labelprinter voor een redelijke prijs? Kijk dan eens naar de Citizen CL-S521.

De online Point of Sale oplossing